Förvaringspåse ikea

DIMPA Förvaringspåse, transparent, 65x22x65 cm – IKEA

Letar du efter IKEA:s berömda blå påse? På denna sida hittar du vår FRAKTA samt många andra typer av shoppingväskor, återanvändbara väskor och mycket mer.

DIMPA Förvaringspåse, transparent, 65x22x65 cm. Passar även bra till källsortering.

Kassar, påsar & tygväskor – Förvaring – IKEA

Kassar & tygväskor för smart förvaring – IKEA

Hitta praktisk förvaring och skapa förvaringslösningar för hela hemmet. Stort utbud av hög kvalitet. Handla online.

Letar du efter IKEA:s berömda blå påse? På denna sida hittar du vår FRAKTA samt många andra typer av shoppingväskor, återanvändbara väskor och mycket mer. Besök denna sida för att se hur vi kan hjälpa dig att hitta den mest praktiska behållaren för att bära runt dina saker.

En förvaringspåse för oändliga förvaringslösningar – IKEA

Organisera hemma och ge rummen ett fräscht och luftigt utseende med smarta förvaringslösningar. Förvaringspåsen DIMPA av slitstarkt material är här för att hjälpa dig med smart design och generös storlek. Här får du plats med olika typer av föremål, som bildäck, sportutrustning, trädgårdsredskap, rullskridskor, säsongskläder och garn. Påsen stängs med en dragkedja på sidan så att innehållet hålls dammfritt. När den inte används viker du ihop den och lägger den i en låda, inom enkelt räckhåll. Använd den tillsammans med lådan MANICK med lock och BOSNÄS förvaringspall, så kan du plocka undan alla dina saker.

PÄRKLA Förvaringsväska, 55x49x19 cm – IKEA

PÄRKLA Förvaringsväska, 55x49x19 cm. Enkel att förvara eftersom den kan vikas ihop helt platt.

BLÅVINGAD Förvaringspåse, havsdjursmönster/flerfärgad

BLÅVINGAD Förvaringspåse, havsdjursmönster/flerfärgad – IKEA

BLÅVINGAD Förvaringspåse, havsdjursmönster/flerfärgad Att få ditt barn att plocka undan kan vara en utmaning. Kanske kan den här väskan ändra på det? Prydd med havslevande djur och gjord av återvunnen polyester från plast som samlats in längs kuster.

En påse som ökar förvaringsutrymmet – IKEA

Perfekt för situationer då du behöver förvara skrymmande föremål. Förvaringspåsen DIMPA har mycket plats och håller bra när du måste flytta och förvara stora objekt, Påsen får plats med högst ett hjul med en diameter på 62 cm. Det räcker för de flesta. Påsen är lätt att rengöra, ganska rymlig och skyddar allt du vill spara och förvara tack vare det gedigna blixtlåset. Häng påsen på väggen, handtagen klarar vikten, eller lägg den bland dina andra saker, verktyg eller säsongskläder.

BLÅVINGAD Förvaringspåse, valmönster/blågrön – IKEA

BLÅVINGAD Förvaringspåse, valmönster/blågrön Med den här förvaringsväskan blir det enklare för din tonåring att hålla ordning på rummet. Gjord av återvunnen polyester från plast som samlats in längs kuster. Undrar vart koordinaterna leder? Så stadig att den står för sig själv, även när påsen är tom.

Förvaring – Flexibla förvaringslösningar till låga priser – IKEA

Förvaring – Flexibla förvaringslösningar till låga priser – IKEA

Hitta praktisk förvaring och skapa förvaringslösningar för hela hemmet. Stort utbud av hög kvalitet. Handla online.

ISTAD Återförslutningsbar påse, röd – IKEA

ISTAD Återförslutningsbar påse, röd. Kan användas flera gånger efter som den går att försluta igen.

Keywords: förvaringspåse ikea