Ikea skålar

Skålar – brett sortiment i olika storlekar – IKEA

Skålar – brett sortiment i olika storlekar – IKEA

Skålar utgör en viktig del i de flesta serviser. Soppskålar används flitigt till både varma soppor och andra rätter. Flingskålar är ett måste på frukostbordet.

Behöver du skålar för frukost eller efterrätt? Porslinsskålar eller keramikskålar att matcha din servis? Kolla in vårt stora utbud för att matcha din stil.

Serveringsskålar & salladsskålar – IKEA

Serveringsskålar & salladsskålar – IKEA

Oavsett om du är på jakt efter en stor salladsskål i keramik eller lite mindre skålar i trä eller glas så har vi förmodligen precis vad du söker. Duka klassiskt …

Oavsett om du är sugen på popcorn eller ska servera potatissallad till middagen, har vi serveringsskålar för alla behov, i glas, keramik och rostfritt stål.

IKEA 365+ Skål, rundad kant vit, 16 cm

IKEA 365+ Skål, rundad kant vit, 16 cm – IKEA

IKEA 365+ Skål, rundad kant vit, 16 cm. Gjord av fältspatporslin så den är lika snygg år efter år.

KALAS Skål, mixade färger – IKEA

KALAS Skål, mixade färger Starka och glada färger så alla kan välja sin favorit. Plasten går inte sönder och är ofarlig – inga tillsatser. Ett miljövänligt alternativ till engångsartiklar eftersom du kan diska dem i maskin. Kan staplas för att spara plats vid förvaring.

VARDAGEN Skål, klarglas, 15 cm – IKEA

VARDAGEN Skål, klarglas, 15 cm. Gör det bästa av dem genom att servera goda måltider på den här enkla, tidlösa servisen.

IKEA 365+ Skål, vit, 19 cm

IKEA 365+ Skål, vit, 19 cm – IKEA

IKEA 365+ Skål, vit, 19 cm Serien 365+ har allt för bordet – det är lätt att trivas med den vardagliga enkelheten, men även att piffa till den med färger och accessoarer. Gjord av fältspatporslin så den är lika snygg år efter år.

IKEA 365+ Skål, rundad kant vit, 13 cm

IKEA 365+ Skål, rundad kant vit, 13 cm – IKEA

IKEA 365+ Skål, rundad kant vit, 13 cm. Gjord av fältspatporslin så den är lika snygg år efter år.

OFTAST Skål, vit, 15 cm – IKEA

OFTAST Skål, vit – IKEA

OFTAST Skål, vit. Denna servis har samma utseende och känsla som benporslin, men är gjord av härdat glas. Det gör att vi kan pressa priset och du får en elegant och skinande produkt – till en lägre kostnad.

Porslin – Dukning till både vardag & fest – IKEA

Porslin – Dukning till både vardag & fest – IKEA

Vi har porslin för alla tillfällen. Duka enkelt, festligt eller till någon speciell högtid med porslin och tallrikar från IKEA.

Keywords: ikea skålar, skål ikea, skålar ikea, ikea skål, plastskålar ikea, dessertskålar ikea, poke bowl skålar ikea, såsskål ikea