Vikdörr garderob ikea

IDANÄS Garderob, vit, 121×211 cm – IKEA

Skapa din perfekta PAX garderob i fem steg. Få hjälp av en garderobsspecialist, boka ett kostnadsfritt möte online eller kontakta IKEA Kundservice på 0775-700 …

IDANÄS Garderob, vit, 121×211 cm Tidlös design med moderna funktioner. Garderoben IDANÄS har vikdörrar för att spara golvyta och ett flyttbart hyllplan som hjälper dig att anpassa förvaringen. En garderob som är lätt att älska i många år. Perfekt för vikta samt långa och korta hängande plagg.

IDANÄS Garderob, mörkbrun laserad, 121×211 cm – IKEA

IDANÄS Garderob, mörkbrun laserad, 121×211 cm Tidlös design med moderna funktioner. Garderoben IDANÄS har vikdörrar för att spara golvyta och ett flyttbart hyllplan som hjälper dig att anpassa förvaringen. En garderob som är lätt att älska i många år.

Garderober i många olika stilar – IKEA

Garderober i många olika stilar – IKEA

Våra garderober finns i alla möjliga storlekar och utföranden för att matcha dina kläder, din stil och ditt utrymme. Vi lovar. Kolla in vårt utbud av sovrumsgarderober så ser du att vi har allt från inredningsbara garderober med skjutbara glasdörrar och flexibla öppna garderober för en enklare förvaring som inspirerats av tält.

IDANÄS Skåp med vikdörrar, vit, 121×135 cm – IKEA

IDANÄS Skåp med vikdörrar, vit, 121×135 cm Serien IDANÄS kombinerar tidlös design med moderna funktioner. Med de smarta vikbara dörrarna stängda ger skåpet ditt hem ett elegant uttryck. Idealiskt för förvaring av kläder, dukar och andra småsaker.

Hörngarderober – IKEA

Hörngarderober – IKEA

Hitta den bästa förvaringslösningen för dig med våra praktiska hörngarderober och hörnenheter i många olika färger och stilar. Välj från vårt stora utbud, eller designa din egen drömgarderob med vår PAX-garderobplanerare. Få inspiration och köp garderoberna på ikea.se.

Klädskåp – fristående garderober i olika bredder – IKEA

Klädskåp – fristående garderober i olika bredder – IKEA

Behöver du förvaring? Vi har ett stort utbud av klädskåp i olika stil och storlek. Här hittar du klädskåp med dörrar och skjutdörrar.

IDANÄS serie – IKEA

IDANÄS serie – IKEA

IDANÄS serie

PAX garderober med dörr och skjutdörr – IKEA

PAX kombinationer med skjutdörrar – IKEA

Gör det mesta av din sovrumsförvaring med vårt utbud av PAX garderobsset. Välj en av våra kombinationer med dörr eller skapa din egen skräddarsydda med vår PAX garderobsplanerare. Besök IKEA online och kolla in vårt breda utbud och matcha det med din inredningsstil.

Skjutdörrar som rumsavdelare eller garderob i sovrum – IKEA

Med SKYTTA skjutdörrar kan du enkelt skapa en rymlig garderob eller förvandla ett rum till två med skjutdörrar som rumsavdelare. Kombinera ramar och paneler som du vill. Välj mellan halvtransparent, glas, högglans, träfolie och spegel. Upptäck alla rumsdelare på IKEA.se

Keywords: vikdörr garderob ikea