Säkra accesslösningar för byggnation och industri

Söker du efter högkvalitativa fasadstegar, trappor och arbetsplattformar? Om du letar efter säkra accesslösningar för byggnation samt industri har du kommit helt rätt!

Säkerhet, innovation och kundcentrering

Om du investerar i kvalitetsprodukter från Alulock kommer du med största sannolikhet inte att ångra dig. Här är visionen att skapa åtkomstvägar som går långt utanför det konventionella och det görs genom att kombinera säkerhet, innovation samt kundcentrering. Detta görs i varenda lösning som levereras – här kan du lita på att du alltid får den mest optimala lösningen för just dig och dina behov. Säkerheten kommer alltid först. Den tummas det aldrig på. Alla lösningars absolut högsta prioritet är att eliminera risker samt minimera de potentiella faror som kan tänkas uppkomma. Efter säkerheten kommer då innovationen som en god tvåa; här investeras det i utveckling och utbildning för medarbetarna för att de alltid ska kunna leverera de bästa lösningarna. Sist, men givetvis inte minst, lyssnas det alltid på kundernas önskningar och behov – lösningar skräddarsys för att varje unikt krav ska kunna uppfyllas. Bättre än så här kan det väl knappast bli? Jo, det kan det faktiskt. Här ägs hela leveranskedjan, vilket innebär att lösningen hittas, produceras och kan även installeras av en och samma aktör.

Experter

Här hittar du allt som du kan tänkas behöva inom en rad olika områden, så som tak och tillfartsvägar, tåg, buss och lastbil, industri och produktion samt transport.
Om du ska arbeta på hög höjd är, exempelvis, en arbetsplattform ett säkert kort som garanterat kommer att underlätta ditt arbete. Här finns självklart även fasadstegar och mycket annat.
Du hittar underhållsplattformar för lastbil samt plattformar för containeråtkomst. Byggställning för vindkraftverk, plattformssystem för transportband och utomhustrappa till takåtkomst… Ja, det här är bara ett litet axplock av det stora utbud som finns.

Här finns experterna som gärna ger dig råd och vägledning – ta kontakt med dem redan idag!